Sense classificar

El CJS celebra la seva VIII Assemblea General Ordinària


image

El passat 6 de maig va tenir lloc a l’espai Emprius la VIII Assemblea General Ordinària del Consell de Joves de Sabadell. L’Assemblea és l’òrgan sobirà de la federació que aglutina la major part d’entitats juvenils de la ciutat.

El plenari va marcar el full de ruta que el CJS seguirà el proper curs, que enguany se centrarà en els següents tres eixos principals:

 •   Millorar la participació interna i cercar nous vincles amb d’altres joves organitzats de la ciutat que encara no formen part del Consell.
 • Cercar el consens del teixit associatiu de la ciutat i donar respostes a les necessitats del jovent i defensar-les davant de l’ens pertinent.
 • Defensar el model de participació basat en l’associacionisme proporcionant eines i recursos per tal que les entitats puguin assolir els seus objectius.

El pla de treball queda complementat amb la resolució que porta per nom “CJS, joventut amb VALORS” on es destaquen els principals objectius i s’explica el perquè es consideren estratègics. A l’Assemblea també es van aprovar uns nous Estatuts que, entre altres modificacions, s’adapten al nou marc legal, permeten l’entrada com a membres de ple dret als “grups de fet” i milloren la democràcia interna. A més, també es va validar un nou cens on es recullen les 23 entitats juvenils que formen part del Consell.

El Secretariat del CJS va aprofitar per presentar el nou web del CJS  (www.cjsabadell.cat) a les entitats. Al web s’hi pot trobar, entre d’altres, informació d’interès juvenil, diferents posicionaments del Consell, el Pla de Treball i una eina per a reservar els espais dels què disposa el Consell.

Al finalitzar l’Assemblea es va celebrar un acte públic que va comptar amb els parlaments de Joaquim Carné, Regidor de Drets Civils i Ciutadania; Oriol Martín, Coordinador Territorial de l’Àrea de Barcelona de la Direcció General de Joventut; Magí Dalmau, vicepresident II del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), i Francesc Aguilar, President del CJS.

Comparteix

Notícies relacionades

2 comentaris

 1. James

  13 d'octubre de 2017 at 3:20

  Wonderful site. Plenty of useful info here. I’m sending it to a few pals ans additionally sharing in delicious. And naturally, thank you to your sweat!

 2. albuterol sulfate inhaler price

  23 de març de 2020 at 10:39

  deeply combine [url=https://amstyles.com/#]albuterol
  sulfate inhaler price[/url] whatever blood ago score albuterol inhaler generic walmart slightly cookie albuterol sulfate inhaler price strongly print https://amstyles.com/

Deixa un comentari

El teu correu no serà publicat.


Facebook